Categories

Arranca la II edició de RAEECCIONA!

Amb el reciclatge, no hi ha temps que perdre, per això, hem arrancat la II edició de la campanya RAEECCIONA!
La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, i els SCRAP (Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada) van presentar el passat 1 d’octubre, en el marc de ECOFIRA, una nova edició d’aquesta campanya de sensibilització mediambiental.


Després del gran acolliment de la iniciativa en el seu primer llançament, s’aposta de nou per impulsar la recollida dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE) en els establiments de venda d’aquests productes.
D’aquesta forma, es pretén continuar involucrant a tots els agents que intervenen en el cicle de vida d’aquests aparells, des de l’equip de distribució i comerç de RAEE en la Comunitat Valenciana fins a la ciutadania en general, com a principal consumidora d’aquests aparells.


La campanya, que es prolongarà fins a març de 2020, va dirigida a 300 establiments de venda d’electrodomèstics distribuïts per la Comunitat Valenciana. Amb la finalitat de premiar la implicació dels comerços, se’ls concediran incentius com a segells de qualitat per la seua òptima gestió dels RAEE, així com sortejos d’una escúter elèctrica entre les botigues participants i de patinet elèctrics entre els ciutadans consumidors, donant suport així la mobilitat sostenible.


L’acte de presentació va comptar amb la presència del director general de Qualitat i Educació Ambiental, Joan Piquer, qui va estar acompanyat de diferents representants dels SCRAP (Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP) així com dels comerciants i distribuïdors d’electrodomèstics.