Categories

Comencen les accions de street màrqueting de la campanya RAEECCIONA sobre residus d’aparells elèctrics i electrònics

Més de 150 establiments de venda d’electrodomèstics han sigut ja visitats per un equip d’educació ambiental per a promoure bones pràctiques mediambientals

La campanya RAEECCIONA, sobre la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), comença amb les seues accions informatives de street màrqueting. En elles, 36 municipis de les tres províncies de la Comunitat Valenciana seran visitats per un equip d’educació ambiental amb la finalitat de promoure bones pràctiques mediambientals.
Aquesta campanya està promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, juntament amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP) de RAEE Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP. L’objectiu principal és involucrar a la persona distribuïdora i conscienciar a la consumidora en la correcta gestió dels aparells elèctrics i electrònics.
En concret, un equip de tres informadors es desplaçarà amb patinets elèctrics, identificats amb la imatge de RAEECCIONA, visitarà els comerços adherits a la campanya del seu municipi i recorrerà diferents carrers de la seua localitat, informant la ciutadania. Amb la finalitat de motivar la participació, es repartiran elements promocionals amb la imatge de la campanya, així com un tríptic informatiu.
A més d’aquesta acció de dinamització a peu de carrer, més de 150 establiments de venda d’electrodomèstics de la Comunitat Valenciana (dels 350 previstos en finalitzar la campanya) han sigut ja visitats per a promoure bones pràctiques mediambientals entre els comerços i els seus consumidors.

RAEECCIONA es desenvoluparà fins al mes de juny a través d’una sèrie d’accions formatives, d’informació i promoció en els establiments i municipis repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En aquestes accions es tractaran aspectes fonamentals com la manera d’actuar per a desfer-nos dels aparells elèctrics i/o electrònics que ja no volem, on depositar-los o com s’han de reciclar.
També s’oferiran incentius com a segells distintius al distribuïdor, per la seua bona gestió dels RAEE, i sortejos, d’una escúter elèctrica entre els establiments participants, i de deu patinets elèctrics entre les persones que acrediten la seua participació activa en la campanya, donant suport així la mobilitat sostenible.

Més informació sobre la campanya #RAEECCIONA: www.raeecciona.org