Categories

Finalitzen amb èxit les accions de street màrqueting RAEECCIONA a la província de València

Un equip ha recorregut amb patinets elèctrics diferents municipis de la província, informant la ciutadania sobre la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics

Les accions informatives de street màrqueting de la campanya RAEECCIONA, sobre la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), han finalitzat amb èxit a la província de València. En elles, un equip d’informadors s’ha desplaçat per diferents municipis de València amb patinets elèctrics, visitant els comerços adherits a la campanya i informant la ciutadania. En aquestes accions s’han repartit elements promocionals amb la imatge de la campanya, així com fullets informatius.
Totes aquestes accions formen part de la segona edició de la campanya RAEECCIONA, promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, juntament amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP) de RAEE Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP. L’objectiu principal és involucrar a la persona distribuïdora i conscienciar a la consumidora en la correcta gestió dels aparells elèctrics i electrònics.
A més d’aquestes accions de dinamització a peu de carrer, en les quals participen prop de 40 municipis de la Comunitat Valenciana, més de 300 establiments de venda d’electrodomèstics han sigut ja visitats per a promoure bones pràctiques mediambientals entre els comerços i els seus consumidors.

RAEECCIONA es desenvolupa fins al mes de març a través d’una sèrie d’accions formatives, d’informació i promoció en els establiments i municipis repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En aquestes accions es tracten aspectes fonamentals com la manera d’actuar per a desfer-nos dels aparells elèctrics i/o electrònics que ja no volem, on depositar-los o com s’han de reciclar.
També s’ofereixen incentius com a segells distintius al distribuïdor, per la seua bona gestió dels RAEE, i sortejos, d’una escúter elèctrica entre els establiments participants, i de deu patinets elèctrics entre les persones que acrediten la seua participació activa en la campanya, secundant així la mobilitat sostenible.

Tota la informació sobre la campanya #RAEECCIONA: www.raeecciona.org