Categories

La campanya RAEECCIONA arriba als carrers d’Alacant

Un equip recorre amb patinets elèctrics diferents carrers de la ciutat, informant la ciutadania sobre la importància de la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics

Les accions informatives de street màrqueting de la campanya RAEECCIONA, sobre la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), arriben a Alacant. En elles, un equip d’informadors es desplaça per diferents carrers de la ciutat amb patinets elèctrics, informant la ciutadania i visitant els comerços adherits a la campanya. En aquestes accions es reparteixen elements promocionals amb la imatge de la campanya, així com fullets informatius.
Aquestes accions formen part de la segona edició de la campanya RAEECCIONA, promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, juntament amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP) de RAEE Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP. L’objectiu principal és involucrar a la persona distribuïdora i conscienciar a la consumidora en la correcta gestió dels aparells elèctrics i electrònics.
En concret, la campanya RAEECCIONA arribarà als carrers de la ciutat d’Alacant i als municipis d’Elx i Torrevieja. A més d’aquestes accions de dinamització a peu de carrer, en les quals participen prop de 40 municipis de la Comunitat Valenciana, més de 300 establiments de venda d’electrodomèstics han sigut ja visitats per a promoure bones pràctiques mediambientals entre els comerços i els seus consumidors.
RAEECCIONA es desenvolupa fins al mes de març a través d’una sèrie d’accions formatives, d’informació i promoció en els establiments i municipis repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En aquestes accions es tracten aspectes fonamentals com la manera d’actuar per a desfer-nos dels aparells elèctrics i/o electrònics que ja no volem, on depositar-los o com s’han de reciclar.
També s’ofereixen incentius com a segells distintius al distribuïdor, per la seua bona gestió dels RAEE, i sortejos, d’una escúter elèctrica entre els establiments participants, i de deu patinets elèctrics entre les persones que acrediten la seua participació activa en la campanya, secundant així la mobilitat sostenible.

Tota la informació sobre la campanya #RAEECCIONA: www.raeecciona.org