Categories

La campanya RAEECCIONA sobre residus d’aparells elèctrics i electrònics arriba als carrers de València

Un equip recorre amb patinets elèctrics diferents barris de la ciutat, informant la ciutadania sobre bones pràctiques mediambientals

La campanya RAEECCIONA, sobre la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), ha arribat als carrers de València amb les seues accions informatives de Street Marketing. En elles, un equip d’informadors es desplaçarà durant el dia de hui i matí amb patinets elèctrics, visitant els comerços adherits a la campanya i recorreran diferents carrers de la ciutat, informant la ciutadania.

Amb la finalitat de motivar la participació, es repartiran elements promocionals amb la imatge de la campanya, així com un fullet informatiu.
Aquestes accions formen part de la campanya RAECCIONA, promoguda per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, juntament amb els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada (SCRAP) de RAEE Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Eco-Raee´s, Ecotic i ERP.

L’objectiu principal és involucrar a la persona distribuïdora i conscienciar a la consumidora en la correcta gestió dels aparells elèctrics i electrònics.
A més d’aquestes accions de dinamització a peu de carrer, en les quals participaran un total de 36 municipis de la Comunitat Valenciana, prop de 300 establiments de venda d’electrodomèstics (dels 350 previstos en finalitzar la campanya) han sigut ja visitats per a promoure bones pràctiques mediambientals entre els comerços i els seus consumidors.

RAEECCIONA es desenvoluparà fins al mes de juny a través d’una sèrie d’accions formatives, d’informació i promoció en els establiments i municipis repartits per les tres províncies de la Comunitat Valenciana. En aquestes accions es tractaran aspectes fonamentals com la manera d’actuar per a desfer-nos dels aparells elèctrics i/o electrònics que ja no volem, on depositar-los o com s’han de reciclar.

També s’oferiran incentius com a segells distintius al distribuïdor, per la seua bona gestió dels RAEE, i sortejos, d’una escúter elèctrica entre els establiments participants, i de deu patinets elèctrics entre les persones que acrediten la seua participació activa en la campanya, donant suport així la mobilitat sostenible.

Més informació sobre la campanya #RAEECCIONA: www.raeecciona.org