RAEECCIONA!

La revolució tecnològica que vivim actualment comporta una enorme generació de residus d’aparells elèctrics i electrònics. Les últimes estimacions apunten que els RAEE estan creixent a un ritme tres vegades superior al de la resta de residus sòlids urbans (RSU).

COM HEM DE FER FRONT A AQUESTA SITUACIÓ? RAEECCIONA!!!

Motiu de la campanya

A través d’aquesta campanya de sensibilització sobre la correcta gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics volem implicar tots els agents que intervenen en el cicle de vida d’aquests aparells, des de l’equip de distribució i de comerç d’aparells elèctrics i electrònics de la Comunitat Valenciana fins a la ciutadania en general, com a consumidora d’AEE.

 

Més de 600 comerços repartits en més de 100 municipis de la Comunitat Valenciana estan participant activament en aquesta iniciativa que comença al octubre i que s’acabarà al mes de març.

 

Saber què hem de fer quan vulguem desfer-nos dels aparells que ja no fem servir, on podem dipositar-los o com s’han de reciclar són aspectes fonamentals per a aconseguir viure en un planeta més net i sostenible.

Proceso De Reciclaje

MATERIAL DE LA CAMPANYA

Descarrega’t el material de campanya en els següents enllaços:


Icono PDF

Cartell de la Campanya


Icono PDF

Cartell Comerços


Icono PDF

Dossier Informatiu Comerços


Icono PDF

Follet Comerços