Categories

#QuédateEnCasa i aprofita per a buscar els teus RAEE

Arreglar armaris, buidar calaixos, organitzar prestatgeries… Tots són propòsits que requereixen de temps, aqueix bé tan preuat que, pràcticament, mai teníem.
Per això, en aquests dies en què ens sumim al #QuédateEnCasa aprofita per a buscar aqueixos #RAEE que ja no usaves!


Sabies que netejar i mantindre l’ordre ajuda a combatre l’estrés i reduir l’ansietat? Sens dubte, és una bona teràpia per a passar el temps que estiguem a casa. Així ho revela un estudi de la Universitat de Califòrnia que va demostrar que viure en un habitatge desordenat té un impacte negatiu sobre la salut perquè eleva els nivells de cortisol, l’hormona de l’estrés.

Així que, no ho dubtes i posa’t a la feina! A més de ser beneficiós per a la teua salut, contribuiràs a millorar el medi ambient. Quins millors motius per a buscar a casa aqueixos aparells elèctrics i electrònics que ja no uses i deixar-los llestos per a reciclar?

El nostre sorteig s’allargarà perquè tu també pugues participar, així que quan tornem a activar els nostres punts de venda us avisarem perquè pugues acostar-te fins ells i depositar els teus vells RAEE a la teua botiga més pròxima. Actualment, comptem amb la participació en la campanya RAEECCIONA! de 650 comerços d’electrodomèstics, botigues d’informàtica i ferreteries. En aquest enllaç podràs consultar quin tens més a prop.

                                                                                        
Recorda que pots guanyar un dels deu patinets elèctrics que sortegem!

Entra en la nostra web i segueix-nos en les Fan Page de Facebook i Twitter de RAEEciona! per a no perdre’t cap detall i participar en aquesta edició!


Ànim amb aqueixa cerca de RAEE! I recorda: #QuédateEnCasa.