Categories

Recicla, compra i guanya a la teua botiga de barri

Recordes l’ocasió en la qual el senyor Juan, el que regenta la botiga d’electrodomèstics de la cantonada de la teua casa, et va cridar per a avisar-te que havia arribat el model de televisió que caminaves buscant? Gestos així no es troben en tots els costats, veritat?


Per això, a través d’aquest article volem retre homenatge al comerç local, sector que, generació rere generació, s’esforça per oferir un tracte personal, pròxim i de confiança a aqueixos clients de tota la vida que necessiten realitzar les seues compres.


El venedor del petit i mitjà comerç t’aconsella sobre els productes que més et poden interessar, et busca les millors ofertes i ara també, et facilita el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics gràcies a la campanya RAEECCIONA!


A través d’aquesta iniciativa, podràs reciclar els teus xicotets electrodomèstics sense moure’t del teu barri, sens dubte, un servei essencial per a tots aquells veïns que desitgen desfer-se dels seus RAEE´s d’una manera fàcil, còmoda i sobretot, correcta.


Acostant-te simplement a la ferreteria, a la botiga de venda d’aparells elèctrics i electrònics o a l’establiment especialitzat en informàtica més pròxim i entregant un RAEE en qualsevol d’aqueixos comerços locals adherits a la campanya, tindràs la possibilitat de millorar el nostre planeta, a més de guanyar grans premis. Per cada electrodomèstic entregat, rebràs un bitllet que hauràs de registrar en la web https://www.raeecciona.org/.


Una vegada finalitzada l’acció, tots els bitllets registrats entraran en el sorteig de dos cupons valorats en 500€ cadascun per a gastar en el punt de venda on et van entregar aquest bitllet.


Fer costat al comerç de proximitat és fer costat a aqueix conegut o amic que està darrere del taulell i que, dia a dia, es desviu per oferir el millor als seus clients. Sens dubte, comprant a la teua botiga de barri estàs premiant aqueix esforç que tant costa.

I tu, t’uneixes al comerç de proximitat i el reciclatge? T’esperem!