Categories

Recicla, guanya i #RAEECCIONA!


Reciclar és vida, així que si vols viure una experiència d’allò més gratificant, no pots perdre’t la campanya de reciclatge #RAEECCIONA!
Aquesta tercera edició arriba carregada de més comerços adherits, més premis, més recicladors i sobretot, nous reptes per a aconseguir, entre tots, preservar el nostre planeta. T’uneixes?
Fins el mes de març, tindràs l’oportunitat de guanyar grans premis pel simple fet de reciclar els teus vells aparells elèctrics i electrònics en el teu comerç més pròxim. Sí, així de senzill!
Entregant un RAEE (Residu d’Aparell Elèctric i Electrònic), en qualsevol establiment adherit a la campanya, rebràs un bitllet que hauràs de registrar en la web https://www.raeecciona.org/. Us avisarem en Facebook i Twitter quan es posen en marxa els punts RAEECCIONA. Així podràs localitzar el més pròxim i posar-te a la feina. Segueix-nos de prop per a conéixer cada novetat!
Una vegada finalitzada l’acció, tots els bitllets registrats en la nostra web entraran en el sorteig de dos cupons valorats en 500€ cadascun per a gastar en el punt de venda on et van entregar aquest bitllet.
Cada vegada que entregues un RAEE a la teua botiga RAEECCIONA rebràs un bo, així que, quants més aparells elèctrics i electrònics recicles, més oportunitats tindràs per a portar-te aquests regals.
Però això no és tot! A nivell online sortejarem 1.600€ en premis, així que els més actius en xarxes socials també podran emportar-se a casa cupons per a canviar per nous electrodomèstics a la seua botiga RAEECCIONA de confiança.
En total, realitzarem 8 sortejos conjunts en Facebook i Twitter, on hi haurà 2 guanyadors d’un cupó de100€ cadascun. Així que ja saps, si vols ser un dels afortunats, segueix-nos, xopa’t de tot el que tinga a veure amb el món del reciclatge i demostra tot el que saps.
Ara més que mai és moment d’actuar, així que #RAEECCIONA i converteix els teus vells RAEE´S en un futur millor, en un món més sostenible. En definitiva, fes dels teus vells aparells elèctrics i electrònics una oportunitat per a viure millor.