Categories

Reciclar RAEE´s va sobre rodes

T’imagines poder desfer-te, de manera súper fàcil, d’aqueix xicotet electrodomèstic que ja no utilitzes, contribuir a millorar el medi ambient i damunt portar-te gratis un patinet elèctric? Perquè si vols, pots!!!


A través de la campanya RAEECCIONA! hem tornat a convocar el nostre súper sorteig, una magnífica oportunitat d’aconseguir 1 dels 10 patinets elèctrics que sortejarem, durant el mes d’abril, entre tots aquells que s’involucren i contribuïsquen amb el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics.


Vols participar? No pot ser més senzill!

– El primer, consulta en la nostra web el llistat d’establiments adherits a la campanya. Tots ells tenen un distintiu vinilat a la porta o aparador del comerç.

– Una vegada hages localitzat el que t’enxampa més a prop, pots preguntar-li al personal de la botiga pel nostre contenidor RAEECCIONA! En ell podràs depositar aqueixos RAEE que es mereixen una segona vida. Recorda que podràs reciclar amb nosaltres aquells Aparells Elèctrics i Electrònics inferiors a 25 cm.

– Fes-te una foto introduint la teua RAEE en aqueix contenidor i penja-la, com a comentari, en el post referent al concurs que està fixat en la part superior dels nostres comptes de Facebook i Twitter. Podràs trobar-nos per @RAEEcciona. Recorda seguir bé les instruccions de cada post!
Davant qualsevol dubte, consulta les bases del concurs i assegura’t que estàs participant de manera correcta.
Tens de temps fins al 30 de març per a unir-te a la nostra campanya i reciclar les teues RAEE´s. T’esperem!

Molta sort!! 😎